Abonnement

Sammen med sine medlemmer ønsker gjerne ulike klubber å gjøre en innsats for å samle inn penger til klubbaktiviteter og andre goder. Ved å inngå en avale med Ditt Klubbvann støttes lokalidretten, samtidig som det skapes en felles stolthet over eget klubbprodukt. Vi tilbyr flaskevann i 0,5 liters flasker – med egen etikett, logo og budskap. Vannet kan for eks. selges i forbindelse med klubbarrangement, turneringer og kiosksalg eller leveres direkte hjem til klubbens abonnenter.

Eksempel pr. medlem pr. år

(4 abonnenter m. 1 pakke á 20 flasker i kvartalet)

DERE LEVERER

1 medlem skaffer 4 abonnementer = 320 flasker pr. år (320 x 4,- = 1280,- pr. medlem til klubben pr. år)

Klubbens fortjeneste pr. medlem: 1280,- i året!

VI LEVERER

1 medlem skaffer 4 abonnementer = 320 flasker pr. år (320 x 2,- = 640,- pr. medlem til klubben pr. år)

Klubbens fortjeneste pr. medlem: 640,- i året!

50 medlemmer som leverer selv?

= 64.000,- pr. år

250 medlemmer som leverer selv?

= 320.000,- pr. år

500 medlemmer som leverer selv?

= 640.000,- pr. år

Abonnementet er tidsbegrenset, og løper i 24 mnd av gangen. Betaling gjøres enkelt via nettbank og avtalegiro. Levering av vann foregår en gang i kvartalet.

Bedriftssalg

Tenk på alle de dugnadstimer som blir lagt ned i din lokale idrettsforening i løpet av et år. Vi inngår gjerne leveringsavtaler med både små og store bedrifter. Nå kan din bedrift være med å gjøre en forskjell. Gjennom flaskene kan du profilere ditt firma, og oppnå høyere markedsverdi i form av egen etikett og profilering. Nyt en flaske vann sammen med dine kunder eller ta med på messer o.l. Bestiller din bedrift en eller flere paller med vann, gir vi kr. 1560,- pr. pall til klubben i ditt hjerte.

Videresalg

Med en Klubb – Partner avtale har du rett til å selge vann i klubbens egen kiosk og stadion. Er din klubb arrangør av arrangementer er klubbvann med egen logo/budskap en god måte å øke inntektene til klubben ved salg av eget vann.

Naturlig mineralvann har aldri vært i kontakt med forurensing og andre negative påvirkninger av det moderne samfunn. Helt tilbake, før vår tids industrialisering, startet vannet sin lange reise fra overflaten av jorda gennom utallige lag av leire og sand – ned mot reservoaret.

For å bevare vannets naturlig høye kvalitet og mange gode egenskaper, blir det hentet opp til et topp moderne anlegg og tatt direkte inn i tapperiet. Flaskene fylles direkte på tappelinjen.
Nordmenn er opptatt av sunne spisevaner, men ikke alltid av sunne drikkevaner. Vi jobber aktivt for sunnere drikkevaner ved å tilby kunder og forbrukere et relevant produkt, som møter deres behov i forskjellige drikkesituasjoner.

Vann er helt avgjørende for din fysiske prestasjonsevne, da selv små fall i kroppens væskebalanse påvirker ditt energinivå. Sørg for å drikke vann både før, under og etter fysisk aktivitet. Som regel er en halv liter vann i timen før trening riktig. Under trening anbefales det å drikke en halv liter vann hvert 15 minutt, og etter trening bør du drikke en liter vann i løpet av den neste timen.

Kaldt vann smaker aller best – vi tilbyr derfor både kjøleskap og impulskjølere med din egen profil.

I Norge har vi et godt og velfungerende pantesystem på emballasje til en rekke drikkevarer, også engangsemballasje til naturlig mineralvann. Våre flasker er godkjent av Norsk Resirk og pantes på vanlig måte i butikken.
En sunn væskebalanse er nøkkelen til mer energi og naturlig overskudd. Vi bør drikke 1,5 liter væske om dagen i tillegg til væsken vi får gjennom maten. Hoveddelen av det daglige væskeinntaket bør være vann.

Vann er kalorifritt, mens sukkerholdig mineralvann og andre søte drikker lett kan bidra til et unødvendig stort kaloriinntak. Overdreven bruk av sukkerholdige drikker øker energiinntaket, hvilket igjen kan ha langsiktige negative effekter på kroppen. Det kan også medføre livsstilssykdommer; type 2 diabetes og fedme. Ifølge WHO er fedme i dag den femte største dødsårsak globalt. I 2008 var over 500 millioner voksne pr. definisjon overvektige, og utviklingen går dessverre stadig feil vei.

Vi er hva vi drikker – drikk mer vann!

Vann har verken smak, lukt eller farge, likevel er vann det mest dyrebare i verden. Vann er forutsetningen for alt liv og utgjør 70% av jordens overflate, samt 55-75% av menneskekroppen. Sørg for at du og dine drikker minimum 1.5 liter vann HVER DAG!

Ytterligere informasjon?

Se vår FAQ